Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muren

Det har bildats en mur
mellan dig och mig
Muren som vi en gång byggde
av missförstånd och fördommar

Till en början var den inte så hög
jag kunde utan ansträngning
klättra över till din sida

Nu är muren övermäktig
Vi ser inte varandra
vi hör inte orden till varndra
för muren gör oss döva

För att finna varandra igen
måste vi riva hål med naglarna
i den stenhårda betongen
Ända tills de blir blodiga

Jag vill så gärna riva muren
Den muren som vi en gång byggde
av missförstånd och fördommar
Jag vill komma in till din sida...


men är rädd för att jag stämplas som främling










Fri vers av KairnniraK
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-17 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KairnniraK