Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så snabbt det byts ut

En känsla så stark
bränner i huden

Så snabbt det byts ut
och man går från stadig
till ostadig
från marken man seglar iväg

Allt kan hända
på ett ögonblick
händer så mycket
och du bär det med dig för evigt




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-25 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson