Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..freja..

 

49 dagar var du idag

så rund, så god, så mjuk

doftade sådär varmt gott

som små människor gör

när jag nosade på din hjässa

 

lånade dig av din mamma ett tag

la dig så tillrätta på min bröstkorg

och lät dig lyssna på mitt hjärta

tryggt och bra tyckte du

och somnade så lugnt och fint

 

men sen skulle mamma åka hem

och du är ju inte min ändå så

nu är det tomt igen på mitt hjärta

fast din varma doft och ditt lugna sus

ligger kvar ännu ett tag

 




Fri vers av micke marin
Läst 350 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-25 21:27



Bookmark and Share


  korpfjäder
Du skriver så jag känner doften av det fjuniga huvudet- och tomheten, hålet, när den lilla kroppen lämnar hjärttrakten. En helt underbar liten text hörrdu!!!
2008-02-25

    sunnanvind
underbart...!
2008-02-25

  Carola Zettergren
Himmelska makter vad fint skrivet!!!!
Applådåskor!!!
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin