Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur min diktsamling \"När ungdomen dansar\"


Sammetsöde

Att en dröm kunde vara så lockande och varm
så att pirret sitter kvar i tårna när jag vaknar
får mig att ljuda ljuva toner

Att en känsla kunde ta tag i min kropp och göra
tanken diffus sätter min fokus på något
bortom horisontens strimma

Att jag lever i en värld där människorna
runtomkring mig lådsas vara något de inte är
och att det faktiskt gör mig till den jag vill vara
är din förtjänst

Att ditt namn står skrivet över mtit hjärta
i sammetsröda bokstäver kan jag aldrig
råda över, för det är ödet.
Sammetsröda bokstäver och du, det är mitt öde




Fri vers av Moa Ahlsén
Läst 247 gånger
Publicerad 2008-02-25 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moa Ahlsén
Moa Ahlsén