Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker aldrig sluta andas

Jag har fått fräknar av solen.
Jag är vacker. Det tycker han.
Mitt hår har solblekts
Jag vill aldrig förändras
Han tycker om mina linjer
En knopp slog precis ut på trädet utanför
Jag känner hans andetag på min hals
Han blev min vår och nu vill jag
uppleva hans sommar.




Fri vers av Moa Ahlsén
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-22 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moa Ahlsén
Moa Ahlsén