Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur min diktsamling \"När ungdomen dansar\"


Idiot

Jag lever mitt liv, ingen annans
Jag är färdig med att kasta guldkorn
i sanden bara för att få hitta dem
och ge dem till dig.

Dina ord om frihet och kärlek
ligger nu på botten av mitt hjärta
tillsammans med det hat,
jag för en gångs skull låter mig själv känna
Sekunden du sa ordet, det värsta ordet -
sekunden då du förlorade mig
är en sekund jag alltid kommer minnas

Guldkornen kan du fan behålla
och dina falska ord kan du stoppa ner
i sanden, tillsammans med ditt huvud
för jag vill aldrig se dig igen, Idiot.

Jag lever mitt liv,
efter mina regler
och du förtjänar inte ens mina andetag




Fri vers av Moa Ahlsén
Läst 256 gånger
Publicerad 2008-02-25 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moa Ahlsén
Moa Ahlsén