Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är min tur nu

Det är min tur nu.
Det är min tur att få känna igen mig själv
Det är mitt hjärta som ska skratta nu
Det är jag som förtjänar frihet
Det är min tur att knäppa med
fingrarna och skapa solsken
Det är jag som styr mitt liv
Det är min tur nu

Det är min tur att hitta kärleken
Det är min själ som jag ska släppa lös
Det är min tur att se stjärnorna
Det är min tur att få hålla någon i handen
Det är jag som ska kontrollera
alla aspekter av mitt liv
Det är min tur nu

Det är min tur att gå barfota i gräset
Det är jag som ska älska mig själv
Det är min tur att föreviga mina viljor
Det är min tur att skapa något
för min egen skull
Det är mitt liv,
alltså är det mina beslut
Det är min tur nu.




Fri vers av Moa Ahlsén
Läst 230 gånger
Publicerad 2008-04-22 17:59



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Skarp text gillar den det är så man lär sig att må bättre med sig själv att känna och tycka man är värd allt det bästa i livet.

Jag kan skriva under på varje rad du skriver så önskar jag med
att livet skall bli
Anna-Karin¨
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Moa Ahlsén
Moa Ahlsén