Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vidräkning med detta, evigt besudlade, ord..........


RELIGION

Religion
borde va fredligt och fullt av godhet
Religion
Det ständigt misshandlade ordet

Religion
Missbrukat och skändat
Religion
många blå dunster som bländat

Religion
Hyckleri och konservatism
Religion
Prudentlighet och fanatism

Religion
Krig och mord
Religion
Mest hårda ord

Religion
När ska Gud rädda världen ?
Religion
När tycker HAN vi är värda det.....(?)




Fri vers av Mats Henricson
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-26 11:56



Bookmark and Share


  KristinaE
.. att lära tar tid - i sinom tid lär vi oss att leva mitt i Gud - mitt i kärleken, men när detta inträffar.. när krig inte längre behövs!
2008-02-26

  Betlehemsstjärnan VIP
Ordet religion är verkligen en slags täckmantel för vem som helst att tro att kunna göra vad som helst..
Jag tror på Gud, men inte på religion. Jag gillar hur som helst det du har skrivit /B
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska