Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
filosofen


Joel

Om man är sugen på någonting
Också slutar man vara sugen på det
- Är man avsugen då?




Övriga genrer av Canadien
Läst 434 gånger
Publicerad 2005-06-04 15:34



Bookmark and Share


  Janjohan
Fräck!
2005-06-15

  Kajsa missanpassad
-asg- Det verkar som om han har gått i samma höga skolor som Sokrates och grabbarna. ;)
2005-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Canadien
Canadien