Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtslag


Tystnaden talar där ord är överflödiga

bara ditt hjärta slår

och mitt

tillsammans


två själar som andas

in evigheten


två hjärtan som slår

tidlöst


det är allt som hörs


vissheten vibrerar mellan sammansmälta känslor


här

där kärleken pulserar


här

där inga ord är nödvändiga




Fri vers av yllot
Läst 374 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-26 22:15



Bookmark and Share


  Thurizas
ljuvliga är dessa hjärtslag:)
2008-03-12

  jonke
fin ton,,tystnaden är halva nöjet :-)
2008-03-03

  jonke
fin ton,,tystnaden är halva nöjet :-)
2008-03-03

  coffe
fisherman´s friend the stongest there is. stark och frisk..c
2008-02-29

  Bjarne Nordbö
Finner en andlighet i denna fantastiska dikt om kärlek, när den är som tätast. (och inte är ord nödvändiga hos poeter)
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

yllot
yllot

Mina favoriter
Jag tror