Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Safirregn

Fallande skyar
och gråtande stjärnor
var allt du lämnade mig

ett stenkast från mitt
hjärta
viskar vindarna

om skogens förmåga
att läka

bergens andetag
omfamnar mina tårar
som inte ens vet
varför de faller

månen ler mot mig
och talar om smärta

grästopparna smeker min bara fötter
likt knivar
medan jag vandrar
från mitt förflutna
till ljusare dagar




Fri vers av Aida*
Läst 1039 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2008-02-27 00:04



Bookmark and Share


    Melona
oj, så vackert du skriver
jag njuter av varje rad

och nyanserna av ditt safirregn är bländande!
2008-03-03

  isabel louise
underbart vackert och vemodigt...
2008-02-28

  Betlehemsstjärnan VIP
Oj, helt underbart..så otroligt vackert att läsa. Fångade mig djupt/B
2008-02-28

  Carola Zettergren
SÅ vackert känsligt
gripande poetat!!!
2008-02-28

  Nils Sondefors
Underbart harmoniskt välljudande poesi och med en utomordentlig språkbehandling. Så fin, så fin! (En verklig höjdare!)
Applåd!
Bokmärkes.
2008-02-28

  Tassan
vackert, vemodigt men också hoppfullt. fick så fina bilder inom mig när jag läste!
2008-02-28

    ej medlem längre
Underbart och vackert skrivet!
2008-02-27

  Maria T
Smärtsam dikt
men full av förtröstan.
Grattis till stjärnan
2008-02-27

  Larz Gustafsson VIP
medan jag vandrar
från mitt förflutna
till ljusare dagar



Favoritraderna!
Sköna rader!
2008-02-27

  Aisha VIP
...afarin....kheyli ziba neveshti!..\"...medan jag vandrar från mitt förflutna till ljusare dagar.\"....tycker mycket om den här...kram från Aisha
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Aida*
Aida*