Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cross my heart

Wow Wow Wow

Varje gång som vi möts får jag se ett vackert leende på dina läppar
Och varje gång sätter det käppar för min framfart
för jag kan ju inte bara låta dig gå förbi
Så där står jag och viftar med armarna och flirtar men med ett dåligt resultat för du bara skrattar
För som en vacker färggrann paradisfågel flyger du förbi mig
lycklig och fri
Så trots att du nu har gjort min dag saknar jag dig
och börjar genast att deppa
Jag lovar
Cross my heart
Så jag måste nog vara kär i dig

Ken Cassel
27/2-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-27 06:03



Bookmark and Share


  hurt and broken
Härlig text!
Gillar mycket..
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel