Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om den Självgodhet som präglar en del av de s k \"Experter\" som, dagligen, uttalar sig i media inom sina specialområden......


KONNÄSSÖREN

En diabolisk konnässör
kan vara enerverande
Hans intentioner
må vara engagerande
Det absorberas av hans aggressioner
då uppstår falska dissonanser
som pulvriserar hans ambitioner
och destruerar hans avancer
Denne infantile specialist
blir labil ,först som sist
Han balanserar på en skör tråd
aldrig han avancerar, ingen nåd
Hans karriär blir spolierad
av alltför mycket navelskådande
hans ego expropierat
ingen chans till benådande
Han nalkas katastrofen
och anar ingenting
han tappar sista tråden
förlorar allt sitt sting..........




Fri vers av Mats Henricson
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-27 10:15



Bookmark and Share


  aol
suveräna rader mats och sanna
du har verkligen ett rikt vokabulär
vilka ordvändningar bravissmo bugar
2008-02-27

  mare VIP
...härliga ord !....
2008-02-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Y pperligt skrivit min herre
E n del kan t o m bli värre
S å jag önskar att de bara
! blev, allt färre och färre...
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska