Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sak jag funderar på bara


Beslut

vissa tankar flyter
vissa sjunker till botten
och viss maler sönder

Förändring måste ske
måste se till det bästa
men vad är det

Beslut
hur vet man vilket
som är bäst
när tyngden
sliter en i tu




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-27 14:06



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Snyggt poetat!
Bra fångat!!!!
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson