Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt handlade om dig

om
bristen på

närhet
ömhet
tillit

kärlek

längtan efter

förhoppning om

tron på

en lång väntan

...och sen

ingenting...

sorg,absolut


lurad....utan tvekan




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-27 15:29



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Texten andas tungt, och med ordet ingenting, sitter den där den skall. Fint gjord.
2008-02-27

    explosionsinthesky
Vet inte vad det är, men det träffar. Hårt. Mycket bra!
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter