Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är det ända

jag ler, ler för att inte förstöra den lyckliga ytan.
men inuti finns inget annat än tårar, tårar som rinner för dig.
rinner ner för min kind varje kväll.
du är den ända som kan göra mig lycklig igen.
men du vet knappt vem jag är, jag vet typ allt om dig men vem fan bryr sig?
inte du iallafall..
skulle ge dig allt, om du bara såg mig.
gav mig en andra chans.
jag vet att jag strulade till allt först, men de va inte meningen.
jag är faktiskt inte perfekt, kan inte allt.
försöker oftast finnas där men det går faktiskt inte alltid.
tiden då vi va som närmast va absolut bäst.
att kunna drömma sig bort till ett paradis med dig.
jag vet att det låter töntigt, drömprins också, men det är det du är för mig.
du är det ända som någonsin betydit o någonsin kommer betyda.
älskar ingen mera än dig.
det är ganska ironisk men så är det.
jag älskar dig och så kommer det alltid att vara.




Övriga genrer av fiischwer
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-27 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fiischwer
fiischwer