Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i don't know

Jag älskar dig så extremt mycket men jag vet inte om jag klarar med det här mer.
Jag klarar inte av att släppa dig, jag klarar det helt enkelt inte.
Jag klarar mig inte utan dig, aldrig.
Jag älskar dig men du kan inte fortsätta såhär.
Jag orkar inte bli sårad mer, lika lite som jag inte orkar att släppa dig.
Du är otrolig, på många sätt.
Ett ögonblick så underbar, ett ögonblick hemsk. Faktiskt hemsk.
Vad gör man när man inte vet någonting?




Fri vers av fiischwer
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-02 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fiischwer
fiischwer