Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det jag förtjänar

krossa mina ögon, klipp mitt hår.
riv mina kläder, spotta i mina skor.
gör allt det du tror mej förtjäna.

boxa i min mage, sparka på mina ben.
ljug och hitta på sagor, smäll på min kind.
gör allt det du tror mej förtjäna.

och när jag väll ligger där på marken, med händerna över huvudet, skrik några riktigt elaka ord, sådana som river mitt hjärta i bitar.
men lova mej en sak, gör bara sånt jag förtjänar.




Fri vers av fiischwer
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-07 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fiischwer
fiischwer