Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"varför gör livet ont? allting verkar så stort. ska jag leva var dag, med den smärta jag har? varför ämnar du mej, när jag väntar på dig? nu är det ända jag har, dina andetag"


lyckligt slut..

klockan tjugo trettiofem och änu en gång skänker jag luren en blick.
vad gör du just nu, i denna sekund?
jag vet precis vad jag gör i alla fall, saknar dig.
och det exremt mycket.
klockan tjugotvå femtiofem och nu, nu är det försent.
änu en dag som gått utan dina ord i mina öron.
och jag, jag sitter fortfarande här, gråter hav över dig.
finns det aldrig lyckliga slut?




Fri vers av fiischwer
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-13 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fiischwer
fiischwer