Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek

och hur länge jag än söker , hur länge jag än letar , så kommer jag aldrig att hitta någon som du . någon som behandlar mig med respekt , som att jag var finast på jorden . och du får verkligen mig att känna mig fin . när jag är med dig så är jag bäst , jag kan allt . haha fan vad fel de låter .. men du fattar och det är det som är huvudsaken . du fattar alltid , precis vad jag menar , jag behöver inte ens säga alla ord . du fattar mig . du får mig att känna mig bra . och jag behöver dig , så sjukt mycket . och du behöver mig ... och det känns så jävla bra att du behöver mig , någon behöver mig verkligen . och det bästa av allt , det är att ligga i din famn , känna hur du håller om mig , hårt , som att du aldrig aldrig kommer släppa . då känns de som att ingenting i hela världen kan göra ont , ingenting kan gå fel , inte när du håller om mig .

ingen kommer någonsin förstå vad du har betytt för mitt liv , vad du betyder för mig . det finns inga ord för hur mycket jag älskar dej .. <3




Fri vers av fiischwer
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-16 18:46



Bookmark and Share


    Player
Okomplicerat och enkelt. Riktigt bra skrivet!
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

fiischwer
fiischwer