Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag saknar dig

.. för din t-shirt luktar inte längre parfym och sommar, luktar inte länge du.
efter några nätter med mig stinker den mest brun-utan-sol och tvättmedel, ingen perfekt blandning precis.

.. och jag saknar dig, inte bara lukten, utan känslan när du kysser min hals, stryker undan mitt hår och känslan när du säger att du älskar mig.

.. men jag vet, att avståndet mellan oss har blivit enormt. men ta det lugnt, jag stretchar så ofta jag kan, och vilken dag som helst ska min arm vara lång nog att nå dina ögon av diamanter, ditt hjärta av guld.

.. du får inte skylla mig för att försöka fixa ihop oss igen, du får inte. engång var du allt jag hade, och engång är nu med. och om jag så ska limma med karlsson kalasklister så ska du och jag bli av igen, en sista gång.

.. för jag måste få kyssa dina mjuka röda läppar, känna på din guldbruna varma mage, dra fingrarna genom ditt blonda hår. jag bara måste få, en sista gång.




Fri vers av fiischwer
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-21 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fiischwer
fiischwer