Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hejdå, nu och föralltid.

orden som jag bara vill skrika mot ditt ansikte.
ryta så hård så att du försvinner föralltid.
blåser iväg och helst dör.
hårda ord, jag vet. men det du gjort mot mig är änu hårdare.
du rev mitt hjärta, slog och sparkade.

men alla orden jag vill ropa, kommer inte längre ut ur min mun.
dom fastnar på tungan, stället där du engång var.

jag vill inte ha med dig att göra. vill att du ska försvinna. lämna mig ifred.
hejdå, nu och föralltid.




Fri vers av fiischwer
Läst 302 gånger
Publicerad 2009-05-08 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fiischwer
fiischwer