Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i love you forever / 26 <3

Jag vill låtsas som att jag inte bryr mig.
Bara ge dig en blick som att "jaha, här är du och här är jag och jag bryr mig faktiskt inte."
Jag brukar vara bra på att ge sådana blickar, men inte med dig.
Du ser igenom mig, du vet mina svaga punkter och du vet hur jag mår.
Du känner mig, mest av alla och du vet hur ledsen jag är.
Du vet hur jävla mycket jag bryr mig, om dig, men framförallt, om oss.
Hur kan du släppa oss i sådan skit?
Jag älskar dig, alldeles för mycket för att stå ut med det här..




Fri vers av fiischwer
Läst 264 gånger
Publicerad 2010-07-25 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fiischwer
fiischwer