Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man över bord...


Din puls slår stark mot mitt bröst - ett slag av en virvelltrumma - vibrerande.
DU får mig att vilja krypa in under ditt skin - så nära och osynlig.
nervöst trevande söker din hand sig mot min, inte än min kära .... inte än.........
...

Jag borde gå - du är så sårbar där under månens sken inlindad i dina alldeles för perfekt annars vikta lakan.
borde , innan vi druknar, innan jag är bortom all räddning - man över bord.


Jag blundar och din doft sitter än kvar i min tröja - djupt och förtrollande mjuk.
Ett leende med rysning genom min kropp - jag kan simma - Man över bord.




Fri vers av lovisaB
Läst 405 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-27 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lovisaB
lovisaB