Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gjorde lite ändringar i text och bytte även titeln.


Förvarar ditt hjärta vid mitt

 

 

 

 

vackra flicka lyssna och hör mina ord
ty jag vet att du liksom jag har blivit sårad förr
vi har båda känt den olidliga smärtan
känslan av att bara ge upp

men gumman om du öppnar din dörr
och ger ditt underbara hjärta till mig
så ska jag förvara det tryggt
säkrare än Fort Knox
djupt i skattkistan här i mitt bröst

för om du vill satsa på något riktigt
ett liv med någon som älskar dig för den du är
någon som står vid din sida i vått och torrt
håller din hand när du tar en promenad
fångar dig när du faller
håller dig hårt i sin famn och aldrig släpper taget
kysser bort dina tårar när du är ledsen
och målar ett leende på dina läppar

om du vill ha någon
som drömt hela sitt liv om någon som dig
då behöver du bara se in i mina ögon
ty där brinner en eld
och den brinner endast för dig

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 636 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-27 22:19



Bookmark and Share


  Sikska
Mr McDreamy! Vilken tjej som helst skulle vara glad och säker att veta att du förvarar hennes hjärta! Fint fint och fint skrivet!
2008-03-01

  Louise. J
Fint skrivet och beskrivet!
2008-03-01

  Loviza
Så fint, jag får nästan tårar i ögonen =\')
2008-02-28

    Östergaard
Vackert!
2008-02-28

    ~maria~
oj..ryser..
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP