Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fyrljus


det finns dagar
då inte ens jag
kan ta mig över stormigt vatten

då får jag lita blint på ditt fyrljus,
din ögon säger mig alltid
att hamnen är nära




Fri vers av Simmerskan
Läst 833 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-27 23:21



Bookmark and Share


    eva m h
Vacker!
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan