Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samma rad längd inräknad med mellanslagen, blir det 23. Orden är \"kompisens\" och \"vänskapen\"


Kamratlig Akrostikon


K ärleken har sitt li V
O uthärdlig det är bl Ä
M ärkligt bli kär i e N
P å känslor för kompi S
I nnerlig brinn kärle K
S ällan bli detta mer A
E n kommer sätta stop P
N är säger sin kärast E
S er endaste vänskape N




Övriga genrer av mrKeyword
Läst 449 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-28 01:40



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Vad fint du har ställt upp det...ett kärna av budskap
som många känner igen sig i. Bra/B
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

mrKeyword
mrKeyword