Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dagboksanteckning


[5/1] Strängnäs

 

I brasans värme
avhandlas allt från minnen
till framtidsdrömmar

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 580 gånger
Publicerad 2008-02-29 06:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En bra plats att avhandla på.

Vi drack té och lyssnade på Pink Floyd.
Men det var då det...
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H