Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dela ditt bröd...


Bröd

Hunger i handen
brödet, osar i jorden
dimman på ängen




Bunden vers (Haiku) av Fredrik Stillesjö
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-28 09:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
märklig text, så här skrivs förstås ofta en haiku i japansk stil, men att sedan tolka texten kan kännas som en sorts prövning, men hela livet är ju en prövning, så varför inte också poesin?
2008-03-14

  korpfjäder
Bokmärks! Ljuvlig. Känner varenda jorddoft i brödet...
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö