Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjung med mig

Dödliga vapen
hjärtformade granater
förstör livet med
en sång
träd faller samman
människor flyger i luften
vi sjunger
ber till gud
att uppenbara sig i fred
kom änglar,
kom änglar,
rädda livet med
en sång




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 319 gånger
Publicerad 2008-02-28 11:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fridsfursten skall regera en dag. Fullt ut.
Jahve Shalom.
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin