Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några frågeställningar kring denna infekterade problematik..


Vem är terrorist ?

Vem är terrorist ?
Jag AVSKYR Kungahuset och monarkin, är jag då en misstänkt kungamördare och terrorist ?
Jag HATAR MILITARISMEN OCH VAPENINDUSTRIN, är jag då en misstänkt samhällsomstörtare och terrorist ?
Jag AVSKYR FREDRIK REINFELDT OCH HANS RÖVARREGERING, är jag då en misstänkt statsrådsmördare och terrorist ?
Jag HATAR KOMMERSIALISMEN OCH DESS FÖRFÖRELSE OCH BEDRÄGERI MOT FOLKET, är jag då en misstänkt vänsterterrorist ?
Jag HATAR EN AV KOMMERSIALISMENS STÖRSTA HÄRFÖRARE, USA:S PRESIDENT GEORGE BUSH OCH ALLT HAN STÅR FÖR, är jag då en misstänkt presidentmördare och terrorist ?
Ja, exemplena är många, diskuterar gärna...




Fri vers av Mats Henricson
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-28 13:24



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
S äpo har ju ett register
Ä rlig vän säger att det har brister
P å deras sida är han registrerad
O ch från en viss dag helt negligerad
S om ansedd såsom farlig kommunist
! sedan han, innan muren föll
! om Ungern tyckte och på det höll
! bara för den goda maten och det
! goda vinets skull, då han plötsligt
! ur alla \"rangrullor\" föll...Så i Sverige
! plockas en god kamrat bort, bara
! för att den tycker om vin och god mat...
2008-02-29

  Mats Henricson
Passivt försvar á la Greenpeace (själv exmedlem) m fl ,är det våld ?
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska