Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmen

går genom märg och ben
fyller mig med begär
tänder en eld
som ej vill slockna

Värmen du mig skänker
tinar frusna bitar
i mitt sinne
läker sår
som föralltid vill blöda

Stundvis jag faller
då fångar du mig
och vänder tankarna
fyller tidens rum med glädje




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 164 gånger
Publicerad 2008-02-28 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson