Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagor






Säg mig, har alla sagor vackra slut?
Får alltid prinsessan sin prins till slut?
Om jag är en prinsessa, varför har jag inte fått min?
Alla sagor har inte alltid svar, men jag stannar kvar...



Tids nog kommer han, prinsen som bär mitt hjärtas svar!




Fri vers av Holeofmyheart
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-28 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Holeofmyheart
Holeofmyheart