Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vila nu

mycket att göra
låter tiden
äta upp din näring

Flyter med tiden
låter inget gå förbi
låter framtiden
stanna
på en annan planet

vila nu
din kropp är slut
du har en morgondag
att bekämpa
så låt nu lugnet
strimma fram
och dagen åter få sitt slut




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-28 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson