Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seglar på moln

Flyter med vinden
låter stunden få ha sin tid
i en evig sång

Dansar på luften
känner friheten
under mina fötter
leker en lek
bland kuddar av moln
låter syret fylla mina lungor
för att i natten svepa
stunden som är

Seglar på moln
lättar ankar
förbi stjärnornas värld
låter vinden mig bära
för att åter vända
mot tysnaden enkelhet




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 205 gånger
Publicerad 2008-02-28 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson