Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett sammarbete mellan mig och geting


Långt borta

Långt borta
någonstans
i fjärran land
lyser en
stjärna

Himmelen
gnistrar som
tusen diamanter

Speglas i
mina ögon
ett bottenlöst
hav




Fri vers av någonivärlden
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-29 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

någonivärlden
någonivärlden