Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vårt land går \"åt pipsvängen\" riktigt, kan det bli ungefär så här.... Om 12 år..


SVERIGE - SKRÄCKSCENARIO 2020

Året 2020
VÅLDET HÄRSKAR I GHETTONA .

I GHETTONA (t ex Tensta, STHLM) bor folk som djur, hyreskasernerna har förslummats, knarket flödar fritt, våldsamma ungdomsgäng rånar,våldtar och vandaliserar.
POLISEN har, FÖR LÄNGE SEDAN SLUTAT ATT KOMMA VID DE OTALIGA LARMEN. Butiksägarna slår igen, centrum ligger nästan öde och tillbommat.
KRIMINALITETEN i Stockhoms tunnelbana FLORERAR VILT, tunnelbanepolisen är, dagligen, inblandad i skottstrider mot välbeväpnade gangsterligor. Allt färre åker tunnelbana , särskilt kvällstid .
i Stockholm begås genomsnittligt minst TVÅ MORD VARJE DAG , i hela landet ETT MORD PER VECKA. DE VANLIGA MÄNNISKORNA börjar nu skaffa sig EGNA VAPEN FÖR ATT KUNNA FÖRSVARA SIG mot de kriminella , oftast på olagliga vägar eftersom det är svårt att skaffa sig vapenlicens och att kunna köpa vapen lagligt .
POLITIKERNA har resignerat, de bosätter sig i EGNA KVARTER, omgärdade av murar , med egna PRIVATPOLISER ! DEN VANLIGA POLISEN har LÄNGE KRÄVT FÖRSTÄRKTA RESURSER,MEN FÖRGÄVES....
KRING ÖVRE MEDELKLASSENS OCH ÖVERKLASSENS BOSTADSOMRÅDEN BYGGS ,REGELMÄSSIGT, STORA MURAR OCH DET KRÄVS PASSERINGSKORT AV PRIVATANSTÄLLDA POLISER !!
Medelklassens villaområden BEVAKAS OCKSÅ AV PRIVATA VAKTER, DYGNET RUNT !!
Endast HYRESGHETTONA lämnas åt sitt öde, många FLYR OCKSÅ ut på landet och bosätter sig i sommarstugor och, t o m i husvagnar och tält !
FRUKTANSVÄRDA TIDNINGSRUBRIKER VARJE DAG I KVÄLLSTIDNINGAR OCH I TV, MORD ,BRÄNDER, GROVA MISSHANDELSFALL ÄR VARDAGSMAT !!

SÅ HÄR KAN DET BLI OM INTE NÅGOT RADIKALT GÖRS OCH DET \"IGÅR\" !!!!!!!!!!!!!




Fri vers av Mats Henricson
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-29 13:21



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Verkligen illa, ett sånt
läge kan väl ingen gilla
trenden borde, inom
det snaraste vändas
Så läget till det bärre
här och där raskt
kunde förändras eller
måste fler liv ändas...
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska