Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att spontanitet INTE ALLTID är det bästa,snarare tvärtom...., emellanåt..


Matsku: Om avvaktan..

Att Avvakta, i Tveksamma situationer, är det Bästa, M E N, Aldrig FÖR LÄNGE.....




Fri vers av Mats Henricson
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-29 16:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland kan tillfället gå en ur händerna, även om man har rött hår och glest mellan tänderna, som en nyligen avliden sångare sjöng.
2008-02-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst, ha alltid en
fot på språng, så
Du alltid fort, kommer
igång, för sägs ju:
DET SKER BLOTT
EN GÅNG OCH...
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska