Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[4/2] Poetparty

 

Poeters sällskap
i dunkel källarlokal
lyser upp kvällen

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 559 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-29 20:21



Bookmark and Share


    papillon
Jag gillar den här och den gav mig en idé....
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H