Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första gången jag såg dig

 

 

 

 

tåget rullade in och jag klev av på perrongen
en helt magisk flicka satt där och väntade
vi såg på varandra, första gången mina ögon mötte dina
du sa "Hej!"
och gav mig en kram som skakade hela min värld
det var dagen då du, änglarnas prinsessa blev min

om mornarna så stod du alltid där framför spegeln
och borstade ditt lockiga hår
du sminkade dig och var alltid osäker på vilka kläder du skulle välja idag

jag stod bara där och såg på dig
du insåg aldrig att du är vackrast utan all smink
och du var hur underbar och söt som helst när du inte kunde bestämma dig över kläderna
så ja, jag bara stod där och beskådade dig
och jag kunde vänta i tusen timmar

vi gick en sväng genom stan
människor som går mot alla håll och kanter
men när du höll min hand
så kändes det alltid som att hela världen stod still
att det bara var du och jag som gick genom stan

du är så otrolig på alla sätt och vis
saknaden efter dig är verkligen total
även om jag försöker blunda, försöker vara stark
men sanningen är och förblir
att utan dig är jag bara så svag

första gången jag såg dig
det var då jag kände att jag äntligen hade hittat hem
och om jag aldrig berättade för dig
så vill jag att du ska veta
att du hade mig, mitt hjärta, redan vid "Hej!"

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 846 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-29 19:45



Bookmark and Share


  Sikska
Otroligt skrivet! Kärlek vid första ögonkast... romantisk, poetisk och briljant skrivet :D
2008-03-01

  Louise. J
Wow. Kärleksförklaring va det här iallafall! När.. Sen.. Du vet.. Då ska du berätta den här för henne. Det räcker hon kommer att falla för dig igen. Den är verkligen mäktig även fast du inte tror det Nicklas. Wow säger jag bara..
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP