Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte Låren men...


Det berättas om Sophia Loren
Att hon efter en film, fick frågan
-Är din bröst så ungdomligt oskuldsfulla som det ser ut på filmen?

Hon blev inte svaret skyldig, hon tog helt enkelt fram dom och visade

Rätt tufft…. Men

Var fanns då det ”oskuldsfulla”

;=)




Fri vers av LassO
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-29 19:48



Bookmark and Share


  papessa
jag tror hon är Jungfru
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO