Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon fyller arton år

 

Om bara en månad

stor vuxen väljare

flyttar hemifrån

 

som jag längtat

som jag trängtat

 

ensamma mamman

eviga undanbäranden

alltid sig själv sist

 

men

 

ju närmare dagen

 

ju längre ifrån den där
längtanträngtankänslan

 

är jag

typ långnäsa....he he




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-29 20:36



Bookmark and Share


    Nattviol
min fyller 18 imorgon..
en mycket underlig känsla
fyller en - hur.. kunde de
bli så stora?
och sen.. när flyttlasset
kommer - är man redo då?

blir det.. långnäsa.. tro...

; ))
2008-03-02

  Leif Furstedt
Kul du...
2008-02-29

    papillon
Nej, aldrig får man vara riktigt nöjd.......
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP