Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..hallå..

jag
fick
ett telefonsamtal

hur är det med Dig?
frågade hon.

du
kanske tycker
att
det var väl inget
med det

till dig säger jag

du vet ingenting




Fri vers av micke marin
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-29 21:25



Bookmark and Share


  korpfjäder
Den texten går rakt in. Såklart. Och så är den otroligt välbyggd- snygg!
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin