Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Budda hade rätt - Vi är ingenting

 

Att få något från intet verkar svårt

men ta +1 och -1 så är summan noll

och ta sedan talet hundra miljarder upphöjt i kvadrater vidare

 


så får du ljus och mörker
sol och måne

öken och ljuvlig grönska

Tellus
den levande planeten

du och jag
sorg och glädje

strävan efter balans

yin och yang

 

som redan finns

efterom summan alltid är

noll och ingenting




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-29 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP