Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill Du drunkna i mig

tappa andan
och
falla
fritt och vackert

du har varit
där
förut

du vet vägen

följ den
från
början till
slut

brinn i mig

din
hetta
min

som ett bloss
i
natten
ska jag
dansa
för
oss

och du ska se
mig
vacker
och
fri




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 298 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-29 22:12



Bookmark and Share


  hurt and broken
Jättesnyggt!! *Applåd*
2008-03-01

  LassO
härlig poesi
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter