Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...och du ska inte veta mitt namn

Du säger att jag är
vacker

hur vet du det

du trasslar in dina
händer i
mitt långa hår som
besatt

kysser mina
bröst
min nacke
blir lycklig och säger
att jag får
plats
i dina heta händer
som
letar min kropp
och
vägrar släppa taget

du håller mig
vaken
envisas med att vilja
se mig
naken

jag värjer mig

och du fortsätter
prata
om skönhet

du har knappast hört
mig
tala
leka
välja
vara
brinna

om jag är vacker
eller
ej
kan du inte
veta

när du somnat
ska jag

utan att se mig
tillbaka

och du
ska
inte
veta mitt
namn...




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 293 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-02-29 22:28



Bookmark and Share


    Melona
det här var ju hur bra som helst

vilken posei!

eldig
och så sann!
wow!

applåderar
2008-03-02

    deb8
Liderligt och flyktigt som åtrån själv...
2008-03-01

    ej medlem längre
....jag anar vrede, besvikelse och framförallt MOD i denna välskrivna dikt!
Snyggt!
2008-03-01

    © Birgitta Wäppling VIP
Snyggt poetat. Applåderar!
2008-02-29

  Leif Furstedt
Den sitter klockrent i hjärtat. Gillar början på texten, som fingrar på en kylig fortsättning...
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter