Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nä men hej!

såg någon i spegeln för första gången igår

har aldrig sett någon där inne

det var någon som tittade på mig - log och rörde på sig

Helt overkligt - det var visst jag.




Fri vers av Casca
Läst 303 gånger
Publicerad 2008-03-01 01:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Hej, ansikte i spegeln, det var längesen\" /Eldkvarn/
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Casca