Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagmorgon



Lördag morgon
Bor i lägenhet, man lär sej lite om grannarna…
Under mej så har det varit fest
Eller nåt (ja stillsam eller ensamt supande)
Sånt hörs väl via ventilationen... på muggen.


Hostandet slår nya rekord
Nästan läge för ambulans
Avslutas med att spy (troligen)
Sådär slutade hans fredagkväll

Det låter som om
Som om han skulle klara sej bättre
Utan fredagkvällar
Själv tog jag 2 glas vin, känner mej så ”fin” ;=)




Fri vers av LassO
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-01 10:24



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Två glas kommer men väldigt långt med eller hur.
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO