Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyngd


Att ana påfrestningarna
lever
lungor
som svullnar
av vattenflöden
vad mer finns att förstora
konsten att växa inåt
påfrestningarna
att se
inte bara framför
utan även bakom
all den tyngd som lagts
på den mjuka huden
nära nacken
där allt är
du




Fri vers av Casbah* VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-01 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP