Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje gång känner jag mig på topp

orden smälter i mitt sinne
tiden försvinner

möjligheterna ökar
hjärtat sätt på pedistal

varje gång
orden fyller mig
försvinner ännu ett hål
i min själ
och jag rymms
av glädjetårar




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-01 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson